Libri krimi akció



A Libri internetes könyváruházában 25-50% kedvezményekkel kaphatóak krimik, thrillerek és bűnügyi regények.

Nem túl hosszú a lista, de néhány könyvet a figyelmetekbe ajánlok. Susan Hill A fekete ruhás nő című könyve az új, tetszetősebb filmes borítóval 1868 FT-ért kapható, Edgar Wallace A különös grófnő című regénye pedig 1300Ft-ért (én ez utóbbira csapok le). Ezen kívül akciós a tavaly nagyon népszerű Csúcshatás, illetve Dean R. Koontz néhány könyve is 30% kedvezménnyel kapható, jó néhány más kötet mellett. Sajnos bár mikor az e-mailt megláttam ezt reméltem, de Dennis Lehane vagy Agatha Christie könyvei nem szerepelnek az akcióban.
De persze nem ez az egyetlen jelenleg is futó akció, csak azért erről írtam, mert gondoltam a megemlített két könyv több könyvmoly hörcsögösztönét is felébresztheti :D Bűnbe viszlek titeket :)
Amúgy a Fészekrakó akción belül 25-40% kedvezménnyel vásárolhatunk esküvővel, otthonteremtéssel kapcsolatos könyveket és párkapcsolati kalauzokat vagy baba-mama könyveket. A Tavaszi megújulás keretein belül pedig sporttal, fitnesszel és egészséggel kapcsolatos kötetek kaphatóak 30-50% kedvezménnyel. A Tudástár akcióban érettségire készülő diákok vásárolhatnak kedvezményesen, ezen kívül a Libri kiadó (pl. Darren Shan Város Trilógiája, Palya Bea: Ribizliálom) köteteire 1+1 akció van, szépirodalmi (köztük Polcz Alaine könyvei) és az ízek és kultúrák könyvekre pedig 2+1 akció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Nagyon örülök minden hozzászólásnak, és éppen ezért nem szeretnék semmilyen hozzászólás korlátozást bevezetni. De egy bejegyzés kapcsán kialakuló beszélgetést sokszor nehéz nyomon követni, ha már a sokadik "Névtelen" ír hozzászólást.

Ezért ha nincs goggle fiókod / open ID-d stb. kérlek: használd a megjegyzés írása mint: név/URL opciót!

AZ URL-hez bármely oldalt linkelhetsz, pl a moly.hu profilodra mutatót is!